AcasăInfoRevolut Romania contact - Asistenta si suport clienti

Revolut Romania contact – Asistenta si suport clienti

Care sunt modalitatile de contact Revolut Romania atunci cand ai nevoie de asistenta pentru suport cont sau card Revolut. Facem o analiza asupra modului de contact Revolut astfel incat sa identificam rapid cele mai bune optiuni de contact.

Revolut este o aplicație bancară digitală care îți permite să îți gestionezi banii, să faci plăți și să trimiți bani către oricine din lume. Cu aplicatia Revolut poți face schimb valutar, poți cumpăra și vinde criptomonede, poți investi în acțiuni și poți obține o asigurare de călătorie.

Contact Revolut Romania centru de ajutor si suport

Pentru a folosi Revolut este necesar sa instalam aplicatia cu acelasi nume iar ca modalitate de contact exemplificam modul de interactiune mai jos:

 • Descarcă aplicația Revolut pentru iOS  sau pentru Android.
 • Deschide aplicația și conectează-te la contul tău Revolut. Dacă nu ai încă un cont, îți poți deschide unul în câteva minute.
 • Apasă pe pictograma „Ajutor” din colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta arată ca un semn de întrebare în interiorul unui cerc.
 • Tastează întrebarea sau problema ta în bara de căutare sau selectează categoria din care face parte întrebarea în cauză. De regula intrebarile au raspunsuri automatizate in cadrul aplicatiei online.
 • Dacă nu găsești ceea ce cauți prin informațiile disponibile deja din documentație, apasă pe „Chat to us” pentru a începe o conversație cu un angajat de la customer support în mod live.

Contacteaza Revolut in caz de pierdere acces la cont

Metodele pe care le avem la indemana pentru a primi suport si asistenta specializata in cazul in care am pierdut accesul la contul Revolut sunt urmatoarele:

- Advertisement -
 1. Când te conectezi, apasă „Mi-am pierdut accesul la numărul de telefon”
 2. Apasă pe „Ai uitat parola?” și te vom ajuta să redobândești accesul la cont prin chatul nostru.

Contact rapid app Revolut Romania

 1. Contact Revolut pe chatul live direct din aplicatie – ai la indemana un chat live cu un operator ce va raspunde la solicitarile tale;
 2. Contactează Revolut direct pe adresa de email: [email protected]
 3. Poți suna la o linie telefonică automatizată + 37052143608 numai pentru pobleme legate de acces la cont sau cardul Revolut.

Situatii in care ai nevoie de suport si asistenta Revolut

Cele mai frecvente situatii semnalate de utilizatorii Revolut sunt cele exemplificate pe scurt in paragrafele urmatoare:

 • identificam probleme cu accesul la contul Revolut;
 • Am pierdut numarul de telefon asociat cu contul Revolut;
 • Am nevoie de PIN-ul cardului meu Revolut;
 • Cum pot sa imi trimit bani intr-un cont bancar;
 • alte solicitari venite din partea utilizatorilor Revolut.

Din recenziile semnalate de utilizatorii, de regula se intră destul de greu în conversație cu o persoană reală și chiar și atunci când o faci, operatorul poate să se schimbe de câteva ori până îți vei soluționa speța și nu de puține dăți tu va trebui să reiei de la început toată discuția.

Chiar si la alte companii implementarea sistemului automatizat de chat live, face greoaie interactiunea cu operatorii umani astfel de multe ori devine aproape imposibil sa iei legatura cu cineva intr-un timp util.

Aplicația Revolut este perfectă pentru tine în cazul în care călătorești mult, faci plăți internaționale, investești în diverse instrumente financiare sau vrei să îți gestionezi banii rapid, dintr-o singură aplicație.

Utilizatorii Revolut trebuie să ştie că schimburile valutare realizate în timpul săptămânii sunt realizate direct la rata de schimb interbancară, în timp ce pentru schimburile valutare realizate în weekend Revolut adaugă o marjă de până la 1%, pentru a se proteja de fluctuaţii, împreună cu un comision de 0,5%, pentru tranzacţiile de peste 20.000 lei pe lună.

Iti recomandam sa urmaresti articolul despre serviciul Wise Romania

Daca ai intrebari legate de Revolut urmareste sectiunea de Ajutor din cadrul aplicatiei Revolut iar modalitatile de contact Revolut sunt exemplificate mai sus in cadrul articolului nostru.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia