AcasăGhid BanciCe este WISE si ce comisioane are Wise Romania

Ce este WISE si ce comisioane are Wise Romania

Ce este și cum funcționează serviciul Wise pentru utilizatorii din Romania. Urmarind caracteristicile de baza ale acestui serviciu bancar iata care sunt avantajele unui cont Wise.

Ce este Wise ?

WISE este unul dintre cei mai populari provideri de transferuri internaționale de bani și alte servicii pentru cei care gestionează bani în mai multe valute. Avantajul acestui serviciu este acela ca, ai cele mai bune rate de transfer din piata si cele mai bune comisioane la retragere.

Ce este WiseWise este un serviciu prin intermediul căruia poți face transferuri internaționale de bani, în peste 80 de țări, avantajos, rapid și sigur iar rata de transfer este foarte buna.

Cat dureaza sa primesc bani cu WISE ?

In mod oficial Wise spune că ar trebui să dureze între 1 și 2 zile pentru ca banii tăi să ajungă în contul destinatarului. Cu toate acestea, experiențele clienților arată că poate dura până la 4 zile aici binenteles ca timpul poate sa difere in functie si de moneda sau destinatie (tara).

- Advertisement -

Vitezele de transfer pentru fiecare dintre tipurile de transfer menționate mai sus variază, datorită timpilor diferiți de procesare a fiecărei metode de plată și livrare:

  1. Transfer rapid și ușor: destinatarul va primi fonduri instantaneu;
  2. Transfer cu cost redus: durează până la 2 zile pentru ca banii să fie primiti și aproximativ 2 zile pentru ca fondurile să fie depuse în contul destinatarului;
  3. Transfer avansat: folosind rețeaua SWIFT, acest tip de transfer poate dura între 2 – 5 zile lucrătoare pentru a se reflecta în contul destinatarului.

Tarife Wise – ce comisioane ai la Wise ?

Wise este una dintre cele mai apreciate aplicatii bancare datorita comisioanelor foarte mici aplicate la transferul de bani indiferent de moneda in care doresti sa primesti sau sa trasferi bani.

Taxele WISE depind de sumă, de moneda către care trimiți bani și de metoda de plată.

Conform unui simulator de taxe si comisioane WIse iata cum stau lucrurile pentru urmatoarele schimburi valutare:

  • 500 Lire sterline  GBP- >>transfer in Euro -> Comision Wise transfer cu cost redus taxa: 2.24 GBP – primesti 565,83 Euro.
  • 500 Euro – transfer in Lei – Taxa Wise 3,49 euro -> primesti 2.434,63 Lei.

Toate taxele si comisioanele sunt transparente astfle vei stii cat primesti si ce comision vei plati la tranzactie in functie de moneda aleasa.

Daca ai cont la WISE atunci te poti loga in contul tau de aici

Rata de schimb valutar la WISE

Rata de schimb este mereu rata medie a pieței — este cea pe care o folosesc băncile pentru a tranzacționa bani între ele. Deoarece nu adăugăm niciodată niciun adaos la rata de schimb, destinatarul primește mai mulți bani.

Cardul WISE

Poti avea propriul card la WISE si asta foarte rapid odata ce ai activat un cont Wise. Obține cardul tău pentru 43 RON, pentru a cheltui în moneda locală, oriunde ai fi. Cu o rată de schimb mai bună și cu taxe mai mici decât banca ta.

Poți adăuga bani folosind contul tău bancar, Apple Pay, cardul de credit/debit.

Care sunt dezavantajele WISE ?

La acest capitol putem bifa anumite aspecte care probabil le vom intalni si la Revolut sau Paypal.

  • Nu are o rețea de sucursale fizice, ceea ce înseamnă nu poți depune sau ridica numerar;
  • Taxele și limitele sunt variabile, în funcție de țara de destinație;
  • Nu e aplică dobândă pentru banii din ținuți în cont.

De ce sa folosesc Wise ?

Wise este Excelent pentru: oricine locuiește, lucrează sau studiază în străinătate, pentru cei care călătoresc des sau fac plăți ori sunt plătiți din străinătate, așa cum sunt freelancerii.  Daca calatoresti des atunci vei scapa de grija banilor intrucat poti avea automat cea mai buna rata de schimb in moneda tarii in care calatoresti.

Pentru mai multe informatii despre serviciul WISE urmariti site-ul oficial wise.com

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia