AcasăInfoNoul router DIGI SR1041Y FiberHome

Noul router DIGI SR1041Y FiberHome

Noul router din oferta DIGI este SR1041Y FiberHome iar urmatorul articol exemplifica performantele si detaliile tehnice ale acestui nou router. Analizam detaliile tehnice pentru noul router FiberHome SR1041Y.

Router SR1041Y FiberHome

Subliniem faptul ca acest router poate fi achizitionat in noua oferta DIGI si ofera un acces sporit la reteua DIGI printr-o conexiune rapida si o acoperire in sitemul MESH.

Echipat cu cea mai recentă tehnologie wireless, Wi-Fi 6, pentru viteze mai mari, capacitate crescută și congestionare redusă a rețelei acest router iti poate aduce o viteza superioara pe conexiunea WIFI.

Tehnologia Wi-Fi 6 comunică mai multe date către mai multe dispozitive folosind tehnologia revoluționară OFDMA, reducând în același timp întârzierea la pachetul de date.

- Advertisement -

Procesorul dual-core de 900 MHz asigură comunicații fluide între routere și toate dispozitivele conectate.

Tehnologia Target Wake Time reduce consumul de energie al dispozitivelor terminale pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Standart de retea: IEEE 802.11a/n/ac/ax 5GHz, IEEE 802.11b/g/n/ax 2.4GHz.

MU-MIMO și OFDMA folosesc bine lățimea de bandă a rețelei pentru a reduce latența rețelei.

Conexiune MESH pentru router-ul SR1041Y

Într-o rețea Wi-Fi Mesh, multiple noduri de rețea funcționează împreună pentru a forma o singură rețea unificată, care partajază aceleași setări Wi-Fi. Aceste setări includ numele rețelei, parola, setările de control al accesului și multe altele. Acest sistem oferă acoperire Wi-Fi întregii tale case.

Viteza mai mare si conexiune mai puternica

Funcționând ca un sistem Wi-Fi unificat, o rețea Mesh alege dinamic nodul și banda de rețea cu cel mai puternic semnal, garantând o conexiune rapidă indiferent de locul în care te afli.

Dacă un dispozitiv Mesh întâmpină probleme, sistemul va redirecționa automat datele prin intermediul celorlalte dispozitive pentru ca tu să rămăi conectat.

Tehnologia Mesh îți îmbunătățește experiența de rețea acasă în mai multe moduri, inclusiv viteză, acoperire, latență și stabilitate.

Acest router de la DIGI SR1041Y are montate 4 antene care va directiona semnalul WIFI uniform si destul de puternic pentru o acoperire mare.

Acoperire mare pentru conexiunea MESH

Fiecare sistem wi-fi de tip mesh, furnizat de diferitele branduri existente in acest moment in piata, îți va pune la dispoziție un anumit grad de acoperire. Unele modele pot acoperi aproximativ 260 mp, în timp ce altele pot acoperi chiar și suprafețe de 510 mp.

Pentru informatii despre oferta DIGI accesati site-ul oficial digi.ro sau verificati cum puteti intra in contact cu cei de la DIGI pentru configurarea acestui model de router.

Daca folositi acest router va puteti exprima parerea in comentarii despre performantele acestui model disponibil acum si la Digi.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia