AcasăTutorialCreare adresa email personalizat

Creare adresa email personalizat

Cum poti sa creezi o adresa de email personalizata pentru tine sau pentru firma ta ?

Analizam modalitatea si etapele necesare pentru a crea o adresa de mail personalizata. O adresa de mail personalizata reprezinta un email business care te va ajuta atunci cand ai de trimis anumite emailuri.

Cum poti crea o adresa de email personalizata

Exemplificam mai jos modalitatea simpla prin care poti crea o adresa de email personalizat, profesionala sau o adresa pentru firma ta.

Cele mai intalnite adrese business de email personalizate in functie de firma sunt:

- Advertisement -

Daca iti doresti o adresa de email personalizata cu numele tau de forma: [email protected] o poti realiza doar cu cateva clicuri, insa esential pentru acest lucru este achizitionarea unui domeniu web si a unui serviciu de gazduire web.

De ce sa folosesti un email personalizat?

Adresele de email personalizate sunt foarte usor de administrat si pot fi personalizate dupa cum iti doresti tu.
O adresa de email personalizata nu numai ca este profesionala si iti ofera credibilitate, ci te ajuta totodata sa iti promovezi brandul.
Nu ai limite in crearea de adrese de email pentru angajatii tai insa aici trebuie sa tii cont de gazduirea adreselor de email.

Toate adresele personalizate create prin interfata cPanel beneficiaza de solutii de protectie avansate dupa cum urmeaza:
– SendGrid
– Box Trapper etc.

Serverele de hosting sunt de obicei protejate cu solutii software profesionale gata sa te ajute atunci cand doresti sa beneficiezi de servicii avansate de gazduire web si email.

Am realizat un video tutorial despre modalitatea de a crea o adresa de mail personalizata prin interfata cPanel. Urmariti cu atentie acest video pentru a intelege cat de usor poti crea o adresa de mail personalizata.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia