AcasăGhid companiiContact Wizz Air - Call center informatii zoboruri

Contact Wizz Air – Call center informatii zoboruri

Wizz Air este una dintre cele mai apreciate companii low  cost de origine  maghiară, deținută de Wizz Air Holdings Plc și in principal axată pe zboruri în Europa. Wizz AIR este una dintre principalele companii preferate de romanii care calatoresc in Anglia sau in alte destinatii din Europa.

Incepand cu anul 2013, Wizz Air a introdus zboruri low cost si catre Israel (Tel Aviv) cu plecare din Bucuresti, curse catre Eindhoven, Bari si Bruxelles cu plecare din Cluj-Napoca precum si o cursa de la Craiova la Milano.

Cum intri in contact cu Wizz AIR

Identificam modalitatea de ai intra in contact cu cei de la Wizz air pentru informatii zboruri, check In sau alte solicitari efectuate catre departamentul de relatii cu clientii Wizz Air.

Care este numarul de telefon Wizz AIR ?

Serviciul de relatii cu clientii: telefon wizz air – 0900 310020

- Advertisement -

Pentru a intra in contact cu cei de la Wizz AIR cea mai simpla si recomandata modalitate este cea din contul de client Wizz Air. Daca ai aplicatia Wizz AIR instalata si activata pe dispozitivul mobil, ai acces la toate datele tale dupa cum urmeaza:

  • Starea reclamațiilor;
  • Starea rambursărilor;
  • Starea plății prin transfer bancar, în cazul în care nu au trecut 5 zile de la acceptarea plății;
  • Bagajele pierdute și deteriorate;
  • Efectuarea unei noi rezervări pentru un zbor pierdut – contactați Biroul de informații/de bilete de la aeroport;
  • Rezervările efectuate prin terțe părți (site-uri web și aplicații, altele decât wizzair.com și aplicația oficială Wizz pentru mobil). Găsiți mai multe informații aici.

Cum pot sa modific rezervarea la Wizz AIR ?

  • Cea mai simplă modalitate de a vă modifica rezervarea este online, din contul WIZZ . Puteți să modificați sau să vă anulați zborul, să schimbați numele, să schimbați tipul pasagerului (adult sau copil), să schimbați data nașterii, să solicitați asistență specială, să adăugați servicii suplimentare cu până la 3 ore înainte de plecarea programată. Faceți clic pe „Detalii” în cadrul rezervării respective, apoi selectați „Efectuați modificări”.
  • Dacă nu reușiți să vă găsiți rezervarea în cont, s-ar putea să vă fi conectat și să fi rezervat zborurile folosind un alt profil. Încercați să vă căutați rezervarea după codul de confirmare (codul format din 6 cifre). Faceți clic pe Check-in și rezervări în partea de sus a paginii.
  • Rețineți că se pot aplica taxe suplimentare în cazul în care ne contactați agenții din Centrul telefonic Wizz Air Romania pentru a efectua modificări asupra rezervării dumneavoastră, care sunt disponibile și online.

Informatii zboruri Wizz Air

Toate informatiile despre zborurile programate se pot regasi in contul tau pe site-ul wizzair.com sau in aplicatia mobila. Poti verifica starea zborului tau si informatii despre toate zborurile efectuate de companie.

Stările zborurilor sunt afișate pentru data curentă și pentru dimineața următoare, iar informațiile sunt actualizate aproximativ la fiecare 15 minute.

Zboruri wizz air București

Cele mai bune preturi la zborurile prin compania Wizz AIR se pot obtine din agentiile partenere sau direct pe site-ul companiei. In functie de destinatia dumneavoastra si de data alegerii zborului, puteti verifica pe site-ul Wizz Air informatii despre pret si ora la care este operat acest zbor catre destinatia aleasa de dvs.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia