AcasăInfo curierContact DHL Express Romania.

Contact DHL Express Romania.

DHL este o companie de curierat internațional înființată în anul 1969. Numele companiei vine de la inițialele celor trei fondatori ai companiei: Adrian Dalsey, Larry Hillblom și Robert Lynn.

In cadrul acestui articol analizam modul prin care poti contact DHLExpress Romania fie telefonic sau prin email. Intra in contact cu DHL pentru informatii curier, reclamatii sau sesizari legate de serviciile oferite.

Telefon Contact DHL Express Romania

Contact telefonic DHL Express Romania – relatii clienti

Exemplificam numarul de telefon prin care poti intra in legatura cu serviciul de curierat DHL Express Romania:

- Advertisement -

Program relatii cu clientii DHL Express Romania

Programul DHL Express de relatii cu clientii este:

  • Luni – Vineri: 8:00 – 19:00
  • Sâmbătă: Închis
  • Duminică: Închis

Sediul central al DHL Express Romania  este pe Calea Floreasca, nr.169A, etaj 8, sector 1, Bucuresti, Romania.

DHL conectează oameni din peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Puși în mișcare de forța a peste 380.000 de angajați, oferim servicii integrate și soluții personalizate pentru gestionarea și transportul scrisorilor, bunurilor și informațiilor.

Reclamatii si sesizari DHL Romania

In cazul in care aveti de depus o sesizare sau o reclamatie la DHL o puteti face accesand datele de contact DHL Express.

Expedierea mea nu a ajuns în timpul de livrare estimat. Ce pot face?

În cazul în care expedierea dvs nu a ajuns în 10 zile de la timpul estimat de livrare, vă rugăm să contactați expeditorul, comerciantul sau magazinul online. Expeditorul poate reclama coletul pierdut la DHL.

Vă rugăm să înțelegeți că doar expeditorul poate depune o reclamație, deoarece acesta este partenerul contractant al DHL. Întârzierile de până la 10 zile sunt din păcate posibile din cauza, ex: incidente meteorologice, vamă sau situații operaționale nerezolvate.

Expedierea mea are defecte sau conținutul lipsește. Ce pot face?

Coletele DHL din Europa sunt livrate de partenerul nostru de încredere Urgent Cargus. În cazul unei expediții deteriorate sau a lipsei conținutului, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți al Urgent Cargus pentru a obține informații despre următorii pași.

O cantitate mică de colete DHL cu origine în afara Europei sunt livrate de Poșta Română. În aceste cazuri, vă sfătuim să contactați direct serviciul clienți al Poșta Română.

Ce este codul de urmarire DHL ?

Un număr sau un cod de identificare de urmărire reprezintă o combinație de numere și eventual litere care identifică în mod unic expedierea dumneavoastră pentru urmărire națională sau internațională.

De obicei, expeditorul sau magazinul online vă furnizează numărul sau codul de identificare de urmărire. Dacă ați comandat un produs dintr-un magazin online, e-mailul de confirmare sau notificarea de urmărire a expedierii conține adeseori numărul sau codul de identificare de urmărire.

Livrarea transporturilor internaționale DHL cu origine în afara Europei va fi de obicei gestionată de Poșta Română iar cele din Europa de Cargus.

Modalitatile de contact Cargus sau Posta Romana sunt exemplificate in articolele noastre precum si modul prin care se poate intra in contact cu DHL Romania.

Dhl Express program livrari

Programul livrarilor se va face conform cu specificatiile din contul fiecarui client in unele cazuri inclusiv Sambata dar pentru acest aspect este necesar sa intrati in contact cu cei de la DHL.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia