AcasăappHidroelectrica a lansat aplicatia pentru mobil iHidro

Hidroelectrica a lansat aplicatia pentru mobil iHidro

Hidroelectrica a anuntat lansarea aplicatiei,  una dintre cele mai asteptate aplicatii mobile pentru clientii Hidroelectrica. Intrucat in ultima perioada Hidroelectrica are mai multi clienti noi, o aplicatie pentru serviciile Hidroelectrica este bine venita.

Aplicatia Hidroelectrica a fost lansata

Incepand din data de 2 octombrie 2023 aplicatia Hidroelectrica este functionala si poate fi descarcarcata din Mgazin Play Google sau App Store pentru IOS.

Posibil pentru unii utilizatorii aplicatia sa aiba erori de functionare insa cu siguranta vor fi eliminate odata cu noile versiuni ale aplicatiei Hidroelectrica.

Hidroelectrica are aproximativ 500.000 de locuri de consum iar o mare parte din clientii actuali au migrat la compania de stat inca de anul trecut. Și acum, online sau la ghișeele producătorului, sunt înregistrate aproximativ o mie de cereri noi de transfer, zilnic.

- Advertisement -

Conform cu ultimele stiri la inceputul acestui an, Hidroelectrica a inregistrat o intarziere pentru emiterea si expedierea facturilor de consum.

Conform comunicatului oficial Hidroelectrica, compania lucreaza la o aplicatie atat pentru sitemele Android cat si pentru dispozitivele IOS.

Ce reprezinta aplicatia Hidroelectrica

In primul rand prin intermediul aplicatiei Hidroelectrica avem acces la toate serviciile oferite de companie si prin intermediul acestie aplicatii se pot furniza urmatoarele aspecte:

  • transmitere index la Hidreoelectrica;
  • facturi, istoric facturi si plati facturi curente;
  • locuri de consum;
  • date despre contul tau de client Hidroelectrica si contracte in desfasurare;
  • posibilitate si contact Hidroelectrica;
  • Alte optiuni in aplicatia Hidroelctrica.

Momentan nu sunt date despre cum o sa arate si care sunt functiile aplicatiei Hidroelectrica insa asteptam cu nerabdare sa analizam aceasta aplicatie foarte asteptata de clientii Hiodroelectrica.

Amintim faptul ca, Hidroelectrica reprezinta cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de pretul pe kilowat ora comparativ cu alte companii ce furnizeaza energie electrica.

Aplicatiile mobile sunt foarte utile in special pentru plata facturilor online sau in cazul de fata usureaza modalitatea de transmitere index Hidreoelctrica.

Fiecare furnizor de energie electrica sau gaze naturale au dezvoltate prorpiile aplicatii online tocmai pentru a usura accesul la serviciile companiei.

Aplicatia mobila beneficiaza in mod normal de update in conformitate cu versiunile Android sau IOS si este recomandat sa se aplice update-uri regulare.

Pana sa avem aplicatia Hidroelectrica iata unde si cum poti plati o factura Hidroelectrica.

Cum poti sa platesti facturile Hidroelectrica

1. In Aplicația ONLINE a băncii, prin intermediul unui ȘABLON, în care trebuie sa completați datele de identificare a plății, menționate în factură;
2. La Automatele de plată;
3. Prin scanarea Codului de Bare, la partenerii care au această facilitate;
4. Prin DIRECT DEBIT.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia