AcasăGhid energieContact Hidroelectrica S.P.E.E.H

Contact Hidroelectrica S.P.E.E.H

Hidroelectrica S.A. a devenit cel mai mare producator de energie electrica din Romania fiind unul dintre principali furnizori de energie la nivel national. Urmarind oferta Hidroelectrica tot mai multi clienti caznici au optat pentru contractarea unui contract la Hidroelectrica.

In cadrul acestui articol alegem sa abordam modul prin care poti intra in contact cu Hidroelectrica daca esti client nou sau daca deja ai un contract cu cei de la Hidroelctrica.

Contact Hidroelectrica call center

Unde poti suna la Hidroelectrica daca ai nevoie de ajutor sau informatii cu privire la facturi sau la serviciile oferite de compania de furnizare electricitate.

Telefoane Call Center Hidroelectrica : 021 9834 sau 021 9861

- Advertisement -

Intra in contact cu Hidroelectrica in functie de zona in care locuiesti. Informatii generale despre modul de contact Hidroelectrica S.P.E.E.H

Adresa de Contact S.P.E.E.H. HIDROELECTRICA S.A.

 • Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center.
 • Program:  Luni – Joi 11:00 – 13:00
 • call center: 021 9834 respectiv telefonul 021 9861.

In unele situatii timpul de asteptare pentru preluare apel in call center poate depasi 10 – 15 minute.

Sucursala Hidrocentrale Bistrita – Adresa: Str. Locotenent Draghiescu, nr. 13 610125 Piatra Neamt, judetul Neamt.

Program: Luni – Joi 12:00 – 13:00

Contact  Sucursala Cluj – Adresa: Str. Taberei, nr.1 400512 Cluj Napoca, judetul Cluj

Program: Luni – Joi 12:00 – 13:00

Uzina Oradea – Adresa: Str. Ogorului, nr.34 410554 Oradea, judetul Bihor

Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges – Adresa: Bd. Basarabilor nr. 82-84 115300 Curtea de Arges, judetul Arges.

Uzina Hidrocentrale Buzau – Str. Dorin Pavel nr.1 120290 Buzau, judetul Buzau.

Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier – Strada I.Gh. Bibicescu nr.2, 220103, Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.

Uzina Hidroelectrica Targu Jiu – Strada Tineretului, nr. 8 210185 Targu Jiu, judetul Gorj.

Sucursala Hidrocentrale Ramnicu Valcea – Str. Decebal, nr.11 240265 Ramnicu Valcea, judetul Valcea.

Uzina Sibiu – Str. Rahova nr.45 550345, Sibiu, judetul Sibiu.

Despre Hidroelectrica

Compania administrează 430 de grupuri, dintre care 169 în centrale cu putere instalată <10 MW, 250 in CHE> 10 MW, iar 11 sunt grupuri de pompare.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România și furnizorul cu cea mai bună ofertă pentru populație, a ajuns la 300.000 de clienți casnici, conform oficialilor companiei.

Oferta Hidroelectrica client casnic

OFERTA VIITOR VERDE

– 0,25253 lei/KWh (include componenta de achizitie a energiei electrice, inclusiv tariful de transport – componenta de introducere a energiei electrice in retea si componenta de furnizare)

Pretul energiei active pentru o perioada contractuala de 12 luni: 0,250 lei/KWh (valabil pentru contractele incheiate pana la 30.06.2022);

Oferta Hidroelectrica poate sa difere in functie de momentul in care decideti sa va trasferati la companie. Va recomandam sa urmariti ofertele din zona dvs. Nodalitatea de contractare servicii de furnizare de la Hidroelectrica a fost descrisa intr-un articol anterior.

Pretul actual potrivit unor informatii din domeniul media va fi mentinut si pentru anul 2023 insa vom urmari cu interes acest aspect mai ales ca in momentul de fata avem o plafonare a tarifelor la 0,68 lei respectiv 0,80 si 1,30 lei.

Cand intri in contact cu Hidroelectrica ?

In anumite situatii poti solicita asistenta sau informatii de la serviciul de call center suport clienti Hidroelectrica dupa cum urmeaza:

 • informatii despre transmitere index;
 • plata factura si infromatii despre facturile Hidroelectrica;
 • avarii si sesizari in reteua Hidroelectrica;
 • solicitari de contractare la Hidroelectrica;
 • alte solicitari.

Util pentru clientii Hidroelectrica !

 1. Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau posta, in conformitate cu optiunea dumneavostra din contract.
 2. Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24-28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT). Pentru transmiterea indexului veti avea nevoie de codul atribuit locului de consum si pe care il regasiti in factura de energie electrica. Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834
 3. Citirea contorului este realizată periodic de operatorul de distributie  sau prin autocitire, de către client conform cu specificatiile de mai sus.

Website oficial: hidroelectrica.ro

Informatiile prezentate au scop strict informativ despre modalitatea de a intra in contact cu Hidroelectrica si modalitatile de contractare.

 

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Bună ziua,
  Astazi 31.03.2023 am sunat la call centre 021 9861 începând cu ora 10.30 și am așteptat 60 minute fără a fi preluat de un operator.
  Va rog să-mi transmiteți care este modalitatea de a intra în contact cu un operator hidroelectrica pentru a obține informații despre prelungirea celor trei contracte(trei locuri de consum) pe care le am .

  Mulțumesc

  • Buna ziua

   Modalitatile de contact Hidroelectrica sunt cele mentionate in cadrul acestui articol sau pe site-ul oficial. Din pacate situatia mentionata de dvs este regretabila insa acest aspect tine doar de cei de la Hidroelectrica. Poate vor inbunatati si acest call center pe viitor insa pana atunci acesta este modul de contact. Cu siguranta la serviciul de call center sunt multe solicitari insa nu este normal sa astepti 60 de minute cum descrieti dvs. Consultati si site-ul oficial pentru alte modalitati de interactiune cu Hidroelectrica – adresa: hidroelectrica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia