AcasăInfoVoyo - ProTV pret abonament valabil in 2023

Voyo – ProTV pret abonament valabil in 2023

Voyo este un serviciu de streaming unde se regasesc o serie de productii ProTV pe care le poti urmarii in avans daca alegi sa te abonezi la VoYo – ProTV.

Cat costa abonamentul la Voyo si ce poti viziona odata ce te-ai abonat. Urmarim subiectul detaliat in cele ce urmeaza si avem si cateva recomandari pe care le vom face in cadrul acestui articol.

Pret Abonament VOYO – ProTV

VoYo este platformă cu conținut video, conținut video pe bază de abonament aparținând trustului PRO TV, înființată la 1 august 2011, unde pot fi găsite toate canalele deținute de PRO TV SRL (PRO TV, Acasă TV, PRO TV Internațional, PRO Arena, PRO Cinema, Acasă Gold, PRO TV News).

Pretul unui abonament la Voyo reprezinta echivalentul a 4.00 EUR + TVA.

- Advertisement -

Abonamentul Voya e activat pentru o perioadă de 30 de zile, cu plată recurentă. Astfel, următoarea plată va fi încasată automat după ce precedenta perioadă de abonament expiră.

Orice utilizator nou poate sa testeze serviciul VOYO gratuit timp de 7 zile. Când se activează trial-ul plata pentru abonamentul VOYO nu va fi încasată în aceste 7 zile (168 de ore de la activare), ci doar detaliile de plată vor fi verificate, şi astfel suma echivalentă unui abonament lunar va fi blocată pe card.

Poți anula reînnoirea abonamentului chiar din momentul în care ți-l faci, însă contul tot îți va rămâne activ (ai acces la conținut timp de 7 zile).

În momentul de față, Voyo este disponibil în Slovenia, Bulgaria, Slovacia, Cehia și România.

Dispozitive compatibile cu Voyo

Pentru a urmarii programele Voyo trebuie sa ai acces la internet si binenteles sa dispui de un dispozitiv smart compatibil cu aplicatia Voyo.

  • Puteți descărca Voyo direct de pe Apple TV cu tvOS 12 sau o versiune superioară direct din interfața App Store.
  • Sistem de operare WebOS LG, an de fabricație 2018+
  • Sistem de operare Tizen Samsung, an de fabricație 2018+
  • Sistem de operare VIDAA, an de fabricație 2018+ și sistem de operare SW VIDAA U4 sau mai nou.

Voyo este disponibil pentru dispozitivele care rulează Android 9 și versiuni ulterioare. Pentru a putea folosi noul Voyo, nu uitați să vă actualizați dispozitivul pe Google Play.

Voyo ProTV este disponibil pentru dispozitivele care rulează iOS 12.5 și versiuni ulterioare. Pentru a putea folosi noul Voyo, nu uitați să vă actualizați sistemul de operare sau dispozitivul.

Voyo se poate urmarii gratuit pe o perioada de 7 zile pentru a incerca continutul si pentru a testa aplicatia de streaming video de la Pro TV.

Ce poti urmarii pe VOYO

In primul rand ai acces la tot continutul disponibil pe canalele grupului ProTV si aici amintim:

  • Seriale si filme internationale;
  • Emisiuni TV precum: stirile ProTV, Lectii de viata, Romania te iubesc, etc.
  • Evenimente si competitii sportive;
  • Love island Romania
  • Las Fierbinti toate sezoanele.

Clanul sezonul 3 disponibil pe Voyo din septembrie 2023

Povestea captivantă din serialul de acțiune „Clanul” revine cu sezonul 3, în curând, LIVE pe VOYO asadar daca nu ai inca abonament la Voyo iti recomandam sa o faci.

Love Island pe ProTV si Voyo

Show-ul fenomen care a aprins imaginația a milioane de telespectatori din toate colțurile lumii ajunge în curând pe VOYO și PRO TV. Mai multe persoane singure vor trăi cea mai intensă aventură a vieții lor în formatul de televiziune care a făcut istorie în toată lumea.

Retinem faptul ca pretul abonamentului Voyo costa  4 euro (TVA inclus)/lună, adică 23 de lei dupa care ai acces la toate titlurile mentionate ceva mai sus.

Pentru a accesa si folosi VOYO trebuie sa folositi o conexiune de internet achizitionata in prealabil de dvs., sa va creati un cont VOYO, sa achitati pretul Abonamentului si sa utilizati pentru conectarea si inregistrarea in Websiteul sau Aplicatiile VOYO un dispozitiv care intruneste anumite cerinte de sistem si compatibilitate.

Pentru mai multe detalii consultati site-ul oficial Voyo ProTV – adresa website

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia