AcasăappMyelectrica aplicatie Electrica furnizare

Myelectrica aplicatie Electrica furnizare

Myelectrica este o aplicatie online prin intermediul careia te poti loga in contul tau de client la Electrica Furnizare. Aplicatia este disponibila pentru dispozitivele mobile ce folosesc sistemul de operare Android si IOS.

MyElectrica Login in aplicatie

MyElectrica reprezinta o aplicație de mobil si o platformă de gestiune a contractului, factura electronică sau contractare online.

Vom exemplifica in cele ce urmeaza modalitatea de logare sau login in aplicatia Myelectrica disponibila asa cum spuneam online pentru toti clientii Electrica Furnizare.

Myelectrica este o aplicatie ce ofera o facilitate rapida  pentru cei ce doresc sa achite factura online, sa compare consumul pentru o anumita perioada de timp. Prin aplicatia online ai acces mai rapid la oficiul virtual electrica de unde poti gestiona serviciile Electrica Furnizare.

- Advertisement -

MyElectrica Login cont client sau inregistrare cont:

  1. Inregistrare cont pentru acces aplicatie – daca inca nu ai cont;
  2. MyElectrica Login utilizator sau client – Vezi aici
  3. Activare cont;
  4. Plata factura online la Electrica Furnizare;
  5. Transmitere index Electrica Furnizare;
  6. Recuperare cont client.

Pentru orice înregistrare cu succes a unui nou cont în aplicația My Electrica, un email va fi transmis către adresa de email utilizată la înregistrare. În acest mesaj va fi inserat un URL unic la accesarea căruia contul dumneavoastră va fi activat.

Acum aplicatia este diponibila si pe dispozitivele Huawei astfel in Romania aplicatia a ajuns la peste 41.000 de descărcări pe dispozitive mobile Huawei.

Prin aplicatia MyElectrica poti trimite un index autociti mai rapid dupa cum exemplificam mai jos:

  • intri în contul tău din MyElectrica app, iar apoi, din meniul dedicat, poți transmite indexul dacă te afli în perioada de transmitere.

Daca aveti probleme cu aplicatia de la Electrica Furnizare poti solicita asistenta la serviciul de relatii cu clientii de la Electrica Furnizare apeland telefonul din Call Center: 0244 406 006

Activeaza factura electronica direct din aplicatie:

  1.  Completează formularul de mai jos cu datele tale de client. Pentru a-ți fi mai ușor, îți recomandăm să ai la îndemână o factură de servicii.
  2. Trimite datele.
  3. Verifică-ți e-mailul (inlcusiv folderul Spam / Junk Mail). Click pe linkul din e-mail pentru activarea noului tău cont MyElectrica. Factura electronică va fi și ea activată și o vei găsi în cont imediat ce o emitem, dar o vei primi și pe e-mail.

Retine: pentru activarea contului, accesează linkul primit pe e-mail în maximum 7 zile de la primire. Daca nu reușești să-l activezi în acest interval, va trebui să reiei procedura de creare cont.

Dacă ai deja un cont My Electrica, poți activa factura electronică din meniul dedicat. Poți face asta din aplicatie direct pe web sau mobile app.

Descopera toate functiile din aplicatia MyEngie contul meu

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia