AcasăGhid energieContact Hidroelectrica furnizare - Oferta & Facturi

Contact Hidroelectrica furnizare – Oferta & Facturi

Cum intri in contact cu Hidroelectrica frunizare energie electrica si care este oferta Hidroelectrica pentru anul 2023. Analizam modalitatea de contact Hidroelectrica dar si ofertele pentru noi clienti sau pentru cei ce aleg sa se transfere la Hidroelectrica.

Amintim faptul ca, Hidroelectrica este lider în producția de energie electrică și principalul furnizor de servicii tehnologice necesare în Sistemul Energetic Național din România.

Contact Hidroelectrica

In cazul in care ai nevoie sa intri in contact cu cei de la Hidroelectrica avem la dispozitie un numar de call center unde poti apela serviciul de relatii cu clientii.

Telefon call center Hidroelectrica 021 9834 si 021 9861

- Advertisement -

Pentru oferte si contract Hidroelectrica puteti cere informatii la numerele de telefon afisate mai sus insa de cele mai multe ori intrebarile clientilor fac subiectul facturilor si la posibilitatea de a deveni client Hidroelectrica.

Factura Hidroelectrica

Facturile de energie ale Hidroelectrica pot fi primite prin e-mail sau posta, in conformitate cu optiunea dumneavoastra din contract.

Datorita schimbarilor legislative cu privire la plafonarea preturilor la energia electrica pot aparea intarzieri de emitere factura la Hidroelectrica. Toate aspectele sau neclaritatile cu privire la facturare se pot depune prin formularul de contact Hidroelectrica.

Bine de stiut !

Convenţia de consum încheiată de către furnizor cu clientul final este obligatorie, datele de consum înscrise în aceasta vor fi utilizate şi pentru facturarea  cantitatilor de energie electrica în cazul în care nu este citit/autocitit indexul echipamentului de măsurare, conform site-ului hidroelectrica.ro

Transmitere index autocitit Hidroelectrica

Pentru a evita un consum estimat va recomandam sa trimiteti un index autocitit conform cu perioada de transmitere index din contractul dvs.

Indexul autocitit poate fi comunicat doar in perioada 24 – 28 a lunii curente la numarul de telefon 0800 800 359 (APEL GRATUIT). Pentru transmiterea indexului veti avea nevoie de codul atribuit locului de consum si pe care il regasiti in factura de energie electrica. Informatii suplimentare  puteti obtine prin apelarea  serviciului Call Center la numarul de telefon: 021.9834 

Oferta Hidroelectrica pentru 2022 si 2023

Oferta pentru pretul unui kilowat la Hidroelectrica este afisata in imaginea de mai jos in functie de regiune insa pretul final cu toate taxele incluse este in prezent de maxim 0.75716 lei pe kw/h.

Mariti imaginea pentru detalii preturi si oferta Hidroelectrica in functie de regiunea in care aveti resedinta. Pretul este valabil pana la sfarsitul anului 2022. Vom analiza si oferta Hidroelectrica pentru anul 2023 sau perioada de inceput de an.

oferta hidroelectrica 2022

Pe factura Hidroelectrica vor aparea urmatoarele specificatii:

  • Client final
  • Furnizor SPEEH HIDROELECTRICA SA
  • COD client
  • Perioada de facturare
  • Interval de transmitere index autocitit
  • Perioada de plata factura maxim 45 de zile.

Pnetru contractare servicii de furnizare energie electrica Hidroelectica aveti de completat un formular in care vi se cer anumite date pe care va trebui sa le completati. In cazul in care intampinati probleme cu formularul de contractare Hidroelectrica atunci este necesar sa intrati in contact cu un operator call center.

Vezi formular de contractare

Departament Furnizare Hidroelectrica

Tel: 021 9834; 021 9861; 021.30.32.513
Fax: 021.31.11.183

Adresa: Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sector 1, Bucuresti, Cladirea Tower Center, Et. 10-15, Cod postal: RO-011171, ROMANIA
Program de lucru: 8:00 – 16:00

Pentru orice informatii sugestie sau nelamurire cu privire la contractul cu Hidroelectrica sau facturile emise de furnizor va invitam sa sunati la centru de relatii cu clientii in orele de program mentionate mai sus.

Contract Prosumator Hidroelectrica

Pentru incheierea contractului de vanzare-cumparare a energiei electrice produse si livrate in retea intre dumneavoastra (prosumatorul/vanzatorul) si Hidroelectrica (furnizorul/cumparatorul) trebuie sa ne transmiteti la adresa [email protected] certificatul de racordare obtinut de la operatorul de distributie dupa racordarea locului de producere.

Contractul poate fi incheiat doar cu furnizorul cu care aveti deja contract pentru energia pe care o consumati, iar valabilitatea acestuia este cel mult egala cu cea a contractului de consum existent.

Consultati toate specificatiile legislative in viguare si nu uitati daca sunt intrebari regasim suport in call center-ul Hidroelectrica in acest caz.

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia