AcasăappContact Glovo - Aistenta si suport clienti

Contact Glovo – Aistenta si suport clienti

Cum poti intra in contact cu Glovo pentru asistenta si spuport clientii atunci cand ai o problema legata de livrarea pin Glovo sau de modalitatea de facturare Glovo.

Aplicatia Glovo este folosita in prezent de nenumarati utilizatorii din Romania fiind una din principalele aplicatii prin care poti comanda aproape tot ce iti doresti.

In principiu Glovo este un serviciu de curierat la cerere care achiziționează, ridică și livrează produse comandate prin aplicația sa mobilă. Aspiră să fie o aplicație de stil de viață cu mai multe categorii, livrarea de alimente fiind cea mai populară ofertă.

Asistenta si contact Glovo

Cum intram in legatura cu echipa de suport Glovo atunci cand avem o nelamurire sau eventual sa depunem o reclamatie cu privire la serviciile oferite de aplicatie.

- Advertisement -

Pentru a folosi Glovo este necesar sa descarci aplicatia pentru sistemele Android sau IOS dupa care este nevoie sa ai si un cont activ Glovo.

Descarca GLOVO:

Reclamatii Glovo incidente

In cazul in care intampinati o problema cu cei de la Glovo sau din diferite motive aveti de raportat un incident sau o reclamatie avem un centru de suport si contact Glovo:

Produsele lipsesc sau sunt greșite în comandă

Dacă ai primit o comandă incompletă sau greșită, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe Ajutor. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil.

Comanda nu a ajuns în stare bună

În cazul în care comanda nu a ajuns în stare bună, accesează profilul din aplicație și dăi clic pe Ajutor. Vom reveni cu o soluție în cel mai scurt timp posibil.

Vreau să anulez comanda. Voi fi taxat pentru anulare?

La Glovo se pot anula comenzile dar in anumite situatii se pot percepe anumite taxe

 • Pentru comenzile de mâncare, vei fi taxat în funcție de următoarele condiții.Dacă magazinul a acceptat comanda și a început să o pregătească, vei plăti prețul produselor.
 • Dacă a fost deja alocat un curier pentru comanda ta, vei plăti o taxă de anulare.
 • Dacă magazinul a acceptat comanda, a început să o pregătească, și un curier a fost alocat pentru livrare, vei plăti prețul produselor și o taxă de anulare.
 • Dacă curierul ajunge în zona de livrare și finalizează comanda, vei plăti prețul produselor și taxa de livrare. Reține: comenzile de mâncare nu pot fi returnate.
Cum poti schimba numarul de telefon la Glovo ?

Vă puteți schimba numărul de contact din detaliile de profil. Odată actualizate, veți primi un cod de verificare. Ulterior confirmării, numărul de telefon va fi schimbat imediat.

În cazul în care nu ați primit codul de confirmare, vă rugăm să ne contactați folosind următoarea modalitate: Fără legătură cu comanda > Verifică-mi identitatea > Verifică-mi numărul de telefon.

In general in cadrul aplicatiei Glovo ai toate instrumentele prin care poti face reclamatii la Glovo sau poti solicita informatii despre comenzile efectuate prin Glovo.

Cat dureaza o comanda plasata prin Glovo ?

Daca ai plasat o comanda la un restaurant spre exemplu prin Glovo durata de livrare depinde de urmatoarele aspecte:

 • timpul de procesare si executie comanda
 • modul prin care se ridica comanda de catre un curier Glovo
 • distanta fata de locatia ta si punctul de procesare si executie comenzi.

In mod obisnuit o comanda prin Glovo soseste in medie intr-un interval de 25 – 50 minute insa in anumite situatii timpul poate fi mai mare sau mai mic.

Indiferent de solicitarile dvs echipa de suport este gata sa solutioneze toate sesizarile sau reclamatiile Glovo venite din partea dvs prin intermediul aplicatiei.

Contact Glovo pentru situatii de genul:

 • produsele au fost livrate gresit
 • am fost taxat suplimentar
 • nu am comandat aceste produse
 • alte probleme.

In momentul de fata nu este diponibil un numar de telefon pentru suport telefonic Glovo sau sesizari si reclamatii telefonice.

Articol cu scop informativ despre modalitatea de contact si suport din aplicatia Glovo Romania.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia