AcasăInfo curierContact Fan Courier - Comenzi & Retur

Contact Fan Courier – Comenzi & Retur

FAN Courier este o companie de curierat înființată în 1998 de oamenii de afaceri Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai avand in prezent cea mai mare flota de masini pentru livrare in regim courier.

Fan Courier este una dintre cele mai apreciate firme de curierat din Romania, fiind in permanenta dezvoltare si inovare.

Contact Fan Courier

Modalitatile de contact Fan Courier sunt exemplificate in cadrul acestui articol dupa cum urmeaza:

 • Telefon Fan Courier +4021.9336 (număr cu tarif normal, apelabil din orice rețea)
 • +40723/+40742.55.22.33 (apelabil din rețelele Vodafone și Orange)
 • *9336 (* apel normal, fără suprataxă).

Deasemenea echipa de asistenta si suport Fan Courier mai poate contacta prin intermediul formularului de contact de pe pagina oficiala fancourier.ro

- Advertisement -

In ce situatii poti  intra in legatura cu echipa call center:

 • informatii despre livrare si expediere in baza codului AWB;
 • oferta de contractare servicii Fan Courier;
 • sesizari si reclamatii la Fan Courier in legatura cu anumite colete;
 • Facturare si plati ramburs colete livrate;
 • alte solicitari personalizate in functie de necesitatile clientilor.

Comenzi Fan Courier si Retur

In cazul in care ai de livrat un colet intr-o anumita locatie poti apela la serviciile Fan Courier fara a fi nevoie sa ai un contract semnat cu acesta companie.

Poti suna la call center pentru a chema un curier pentru ridicare colet sau poti intra pe site-ul oficial la rubrica Cheama Curier.

Informatii necesare pentru expediere colete prin Fan Courier:

 • Detalii expeditor – date personale;
 • Locul de unde se ridica coletul adresa  expeditorului;
 • Detalii despre locatia si numele beneficiarului;
 • Modul de plata si cine plateste serviciul de curierat – expeditorul sau beneficiarul
 • Detalii despre expeditie: numar de colete, lungime, latime si inaltime colet daca este cazul sau doar greutatea coletului;
 • Informatii despre ora la care se doreste ridicarea coletului;
 • Dupa ce se furnizeaza toate informatiile se va genera un cod AWB care poate fi trimis beneficiarului.

Formula de calcul pentru greutatea volumetrica este lungime x lățime x înălțime/6000 cm.

Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar numărul localităților deservite fără a plăti taxa de kilometri parcurși extra crește în fiecare an, în acest moment ajungând la 5.400.

contact fan courier

Reclamatii Fan Courier

Intrucat volumul de livrare este foarte mare sunt situatii in care din anumite motive pot exista intarzieri sau probleme aparute in anumite puncte pe care echipa de suport cauta sa le rezolve cat mai rapid prin intermediul codului AWB.

In cazul in care aveti reclamatii cu privire la serviciile oferite, acestea se pot depune fie telefonic prin serviciul call center de unde se va trasnfera la departamentul aferent sau prin intermediul formularului de contact Fan Courier.

Termenul de returnare a contravalorii trimiterilor poştale interne către expeditor (sumele colectate de la destinatar) este de 2 zile lucrătoare de la livrare, iar pentru cele internaționale este de 7 zile lucrătoare.

Expeditorul sau destinatarul nemulțumit de serviciile oferite poate formula o reclamație scrisa prin depunere personală la oricare dintre locațiile FAN Courier Express, prin e-mail pe adresa [email protected], telefon 021.9336 sau o poate trimite în plic, recomandat prin intermediul serviciului poştal Confirmare de primire, la adresa Sos de Centura nr 32, Stefăneștii de Jos, Jud Ilfov, în atenția departamentului Relații cu Clienții.

Fan BOX – loker de la Fan Courier

FANbox – o rețea de lockere cu extindere la nivel național ce oferă clienților mai multă flexibilitate în depunerea și/sau ridicarea expedițiilor.

 • Rețeaua de lockere FANbox va ajunge la 1.000 de unități până în 2023, iar ca plan de viitor se dorește instalarea altor câteva mii de unități în următorii ani.
 • Lockerele sunt amplasate în locații foarte accesibile clienților, sunt disponibile 24/7, iar costurile de transport sunt mai reduse față de serviciile door-to-door.

Cu siguranta serviciile Fan Courier sunt in continua dezvoltare si putem spune faptul ca, Fan Courier este una dintre cele mai bune firme de curierat in raport cu alte companii similare.

Prin intermediul codului AWB se poate verifica informatiile despre coletele expediate prin serviciul de curierat Fan Courier iar prin aplicatia mobila ai acces mai rapid la aceste informatii.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia