AcasăStreamingCentova Cast - panou de control radio

Centova Cast – panou de control radio

Centova Cast este o solutie software ce ne permite administrarea unui post de radio online oferind conditii optime de automatizare radio.

Centova Cast este o soluție profesionala fiind lider de piata  la nivel mondial. Dacă intenționați să vă lansați propriul post de radio pe internet sau să extindeți o afacere pentru a vă permite să găzduiți clienți de streaming radio, totul începe simplu cu implementarea centova cast.

Platforma oferă un panou de control atractiv, dar puternic, potrivit chiar și pentru utilizatorii începători sau cei profesioniști. Panoul este ușor de utilizat si vă permite să vă configurați postul de radio oferind în același timp suport pentru Auto DJ.

Centova cast cu auto DJ

Auto DJ este un instrument util care vă oferă posibilitatea de a vă programati listele de redare pentru streaming usor fara a avea o slutie software de emisie externa. În plus, statistici demne de remarcat sunt încorporate în panoul de control Centova Cast, astfel încât să puteți urmări audiența dvs., să vedeți datele demografice și să revizuiți orele maxime de ascultare.

- Advertisement -

Centova Cast poate fi configurat pe servere VPS sau Dedicate alegand o  configurației tehnica potrivita cu postul dvs de radio.

Astfel daca ai o audienta ce variaza intre 800 si 1500 de ascultatori unici pe o adresa de streaming atunci cu siguranta ai nevoie de un server cu resurse generoase. Noi recomandam optiunile urmatoare:

  • CPU minim 4 vCore la o frecventa de baza 2,3 – 2,8 Ghz
  • Memorie RAM la nivel de server undeva la 8 GB minim
  • Stocare SSD sau unitate NVMe.

Consumul mare de procesor si memorie Ram este consumat atunci cand sunt conectati online un numar mare de ascultatori si se foloseste functia de auto DJ.

Pretul pentru licenta variaza in functie de necesitate dupa cum urmeaza:

  • o statie radio 7 dolari lunar;
  • 10 statii radio 11 dolari/lunar;
  • 25 de statii radio 16 dolari /lunar;
  • peste 25 de statii 21 dolari lunar;

La abonamentul lunar este inclusa si actualizarea solutiei software Centova Cast. Daca alegeti plata unica beneficiati de update doar 12 luni si avem un pret de pornire de la 60 de dolari pana la 320 de dolari daca detii mai multe statii de radio.

De mentionat Centova cast ruleaza pe server:

  1. shoutcast
  2. icecast

Vezi detalii suplimentare despre Centova Cast pe site-ul oficial – website oficial

La un server de radio cu o solutie Centova Cast este necesar sa avem un spatiu de stocare SSD generos pentru a putea beneficia de functia AutoDJ si aici am putea vorbi de un spatiu de minim 10 GB.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia