AcasăITCel mai bun plugin SEO Wordpress

Cel mai bun plugin SEO WordPress

Care este cel mai bun plugin de SEO de la WordPress ?

Analizam in cadrul acestui articol partea de SEO a unui website construit cu WordPress. Platforma open source WordPress ne pune la dispozitie mai multe plugin-uri de SEO gratuite cu ajutorul carora putem sa ne optimizam corect site-ul.

Module SEO WordPress

Exemplificam cele mai populare plugin-uri SEO de la WordPress. Odata ce le-ai instalat optimizarea seo devine mai simpla.

YOAST SEO

Unul dintre cele mai populare module sau plugin-uri SEo de la WordPress este Yoast SEO, un modul complet gratuit care te ajuta foarte mult la optimizarea site-ului tau.

- Advertisement -

Caracteristici Yoast SEO

 • Îmbunătățiri tehnice și automate pentru SEO, cum ar fi URL-uri canonice și taguri meta.
 • Hărți site XML avansate; Google îți va înțelege mai ușor structura site-ului.
 • Șablon pentru titlu și descrierea meta pentru a scoate în evidență brandul și fragmente consistente în rezultatele de căutare.
 • O integrare Schema.org aprofundată, care îți va spori șansele de a obține rezultate bogate și ajută motoarele de căutare să-ți înțeleagă conținutul.
 • Control deplin asupra firimiturilor, deci utilizatorii și motoarele de căutare știu întotdeauna unde sunt pe site-ul tău.
 • Timpi rapizi de încărcare pentru tot site-ul tău web, datorită unui mod inovator de gestionare a datelor în WordPress.

Download Yoast SEO

Rank Math Seo plugin

Un alt modul pe care-l recomandam este cel sub denumirea de Rank Math, plugin ce are la baza numeroase optiuni de optimizare seo.

Caracteristici Rank Math

 •  Expert de configurare (Ușor de urmărit)
  Rank Math SEO practic se configurează singur. Rank Math SEO oferă un asistent de instalare și configurare pas cu pas care configurează perfect SEO pentru WordPress.
 • Optimizați cuvinte cheie nelimitate
  Spre deosebire de alte plugin-uri, Rank Math SEO vă permite să vă optimizați postările pentru cuvinte cheie focalizate nelimitate per postare. 5 implicit.
 •  Google Schema Markup, alias Rich Snippets Integrat
  Configurarea Google Schema Markup, alias Rich Snippets, este acum simplă, datorită acestui plugin SEO. Cu suport pentru peste 16 tipuri de markupuri de schemă, alias Rich Snippets, inclusiv Schema de evaluare, vă veți putea optimiza postările în doar câteva clicuri.
 •  Google Search Console Integrare
  Rank Math SEO vă economisește mult timp prin integrarea cu Google Search Console și afișarea informațiilor importante despre site-ul dvs. chiar în WordPress.
 • Instrument avansat de analiză SEO
  Cu un singur clic, Rank Math SEO poate efectua un audit SEO al site-ului dvs.
 • 404 Monitor
  Rank Math SEO are un monitor de erori 404 încorporat care vă ajută să găsiți și să rezolvați erorile 404 pentru o experiență mai bună a utilizatorului.
 • Teste de analiză profundă a conținutului
  SEO pe pagină nu mai este un mister cu analiza profundă a conținutului Rank Math SEO și recomandările SEO precise.
 • Sugestii de legături interne
  Rank Math SEO sugerează în mod inteligent alte postări de pe site-ul dvs. pentru linkuri interne de la postările dvs. curente, îmbunătățind șansele de a vă clasa mai sus în SERP-uri.

Download Rank Math

Indiferent cu ce plugin sau modul doriti sa lucrati important este sa aveti un site construit corect si care va avea continut de calitate, unic si diversificat.

Care este cel mai bun plugin de SEO ?

Recomandarea noastra este Rank Math intrucat are mai multe optiuni pe care comparativ cu Yoast SEO, le vom gasi doar la versiunea Premium, versiune pe care trebuie sa o platim.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia