AcasăGhid BanciCard Revolut - Comanda Gratuit Cardul Revolut

Card Revolut – Comanda Gratuit Cardul Revolut

Revolut reprezinta cea mai populara aplicatie prin intermediul careia pot efectua tranzactii bancare rapid si eficient in functie de nevoile fiecaruia.

Revolut este o banca online care, datorita cardului sau gratuit, va va ajuta (printre alte lucruri) sa faceti calatorii in strainatate mult mai ieftine si mai simple.

De ce ai alege cardul revolut ?

Odata cu Revolut ai acces la diverse operatiuni care se pot face foarte usor din aplicatia Revolut la care poti atasa un card fizic care iti va fi util in anumite situatii.

Beneficiile Revolut sunt urmatoarele:

- Advertisement -
  • transfera bani în alte conturi, atât la nivel național cât și internațional;
  • face plăți online pentru produse și servicii;
  • gestiona măsurile de securitate din setările profilului propriu;
  • investi pe piața externă de capital, cumpărând acțiuni ale unor companii cunoscute de pe cele mai importante burse internaționale.

Ce carduri poti avea la Revolut ?

Deschiderea unui cont la Revolut este gratuita si odata deschis contul vei avea un card virtual standart cu ajutorul caruia poti efectua trasferuri intre conturi sau poti efectua cumparaturi online si in magazinele fizice.

Care sunt cardurile atasate aplicatiei Revolut ?

  • Card virtual, configurat din aplicație;
  • Card fizic livrat acasă prin curier poștal, în anumite codiții de eligibilitate.

Comanda card Revolut

În cazul în care optezi pentru varianta de abonament gratuit și vrei un card fizic, vei plăti o taxă de livrare de 25 de lei. Deasemenea poți activa gratuit un card virtual pe care să-l adaugi apoi în Apple sau Google Pay. Cardul virtual se poate folosi atunci cand plătești cu telefonul mobil intr-un magazin.

Cu un card Revolut poți retrage bani de la bancomat atât din România, cât și din străinătate insa aici se vro aplica anumite comisioane pe care le vei vedea in momentul in care alegi sa retragi bani.

Carduri Revolut

Intrucat aici exista mai multe optiuni iata care sunt cardurile disponibile la Revolut:

  • Standard – este un cont gratuit in UK si un cont euro cu IBAN, poti retrage de la bancomat pana la 800 lei lunar si sa executi schimburi valutare de maxim 5.000 lei.
  • varianta Plus te costa 14,99 lei lunar, iar pe langa toate facilitatile gratuite vei mai beneficia si de: card personalizat, servicii clienti non-stop, rambursare bilete in unele conditii.
  • Premium implica un abonament de 29,99 de lei lunar si include printre altele: retrageri de la bancomat in limita a 1.600 lei lunar, livrate gratuita a cardului, schimb valutar nelimitat in timpul saptamanii, asigurare medicala si pentru bagaje cand calatoresti.
  • Metal este varianta de lux a Cardului Revolut, cu un abonament ce te costa 54,99 de lei. Cu aceasta optiune poti retrage pana la 3.000 de lei de la bancomat lunar, ai un card exclusiv Metal si cashback la plata cu cardul, plus alte beneficii la calatoriile in strainatate.

Incepand din 2022, s-a lansat in Romania Revolut Bank. Revolut Bank UAB – banca acreditata de Banca Centrala Europeana, banca infiintata in Letonia.

Cum fac un cont Revolut ?

Daca inca nu ai Revolut atunci iata cum poti sa iti deschizi un cont la Revolut in mod gratuit urmand cativa pasi foarte simpli.

Pentru a accesa Revolut si a deschide un cont te invitam sa urmaresti adresa de AICI

Mai exact, intri pe platforma online Revolut, iti lasi numarul de telefon si astepti sa primesti un SMS cu un link.

Cu acel link iti descarci aplicatia Revolut din Magazinul Play pentru utilizatorii de Android si respectiv prin App Store pentru userii de IOS.

Dupa ce intri in aplicatie, trebuie sa alegi tipul de card Revolut pe care doresti sa-l accesezi.Contul tau Revolut este controlat printr-o aplicatie care poate fi instalata pe orice smartphone.

Cardul Revolut este preferat de clientii cu varste intre 25 si 44 de ani, intr-un procent de 59,3%, urmati de cetateni din categoria 18 – 24 de ani cu un procent de 16,3%, iar cei de peste 45 de ani intr-un procent de 20,8%.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia