AcasăITAvada cea mai populara tema pe ThemeForest

Avada cea mai populara tema pe ThemeForest

Avada este una dintre cele mai bune teme premium pentru WordPress, tema disponibila pe portalul ThemeForest.

Avada reprezinta cea mai buna solutie pentru un website modern cu un design deja predefinit dar care poate fi modificat dupa cum iti doresti tu.

Avada Themeforest No1

Download Avada direct de pe themeforest.net acum la un pret de 69 de dolari la care se adauga si anumite taxe.

Avada are propriul constructor de pagini cu ajutorul caruia putem crea pagini cu un design unic dupa cum dorim noi. Constructorul de pagini de la Avada are nenumarate functii care ne permit sa integram in pagini, elemente media, aranjamante in pagini, iconuri sau elemente video.

- Advertisement -

Avada pe themeforest costa undeva la 69 de dolari licenta pe viata. In anumite momente poti beneficia de promotiile themeforest.net iar pretul poate ajunge indeva la 45 de dolari.

Avada alaturi de Woocommerce

Magazinele online sunt foarte populare în zilele noastre, iar numărul magazinelor de pe internet crește rapid. Nu e de mirare că o temă precum Avada este complet pregătită pentru construirea de magazine.

În ultimii ani, atât profanii, cât și profesioniștii și-au construit în principal magazinele cu Woocommerce. Avada funcționează perfect cu Woocommerce și cu toate pluginurile Woocommerce cunoscute.

Fusion Builder Avada

Fusion Builder este un generator de pagini front-end prin glisare și plasare cu caracteristici excelente, cum ar fi posibilitatea de a salva machete pentru a fi reutilizate în altă parte.

Mai mult de 60 de elemente diferite care pot fi incluse în designul dvs., cum ar fi butoane, glisoare, imagini, titluri, pe scurt, prea multe pentru a fi menționate. Tot ce ai putea avea nevoie este acolo. De asemenea, puteți utiliza toate tipurile de coduri scurte în generatorul de pagini.

avada themeforest

Import DEMO AVada

Avada vă permite să importați tee. web cu câteva clicuri simple. Aveți un site web gata făcut pentru început. Personalizați sigla, fotografiile și postați propriul text. În acest fel, oamenii își construiesc un site web mult mai rapid decât să înceapă cu o tabără curată. Avada oferă 66 demo-uri complete de site-uri web.

Demonstrațiile de site nu trebuie confundate cu demonstrațiile de pagini. Unele teme au sute, dar nu sunt site-uri complete, ci pagini.

Avada este una dintre cele mai apreciate teme de pe Themeforest fiind optimizata seo si optimizata pentru google pagespeed.

Suport Avada

Avada are nu mai puțin de 20 de angajați care se angajează pe deplin să ofere sprijin. Sunt oameni extrem de profesioniști cu ani de experiență în acest domeniu. Dacă aveți nevoie de ajutor, nu trebuie să așteptați niciodată mult pentru un răspuns bun și sprijin.

Download Avada Themeforest

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia