AcasăappAplicatia My Orange Romania

Aplicatia My Orange Romania

Aplicatia MyOrange este o aplicatie utila pentru clientii Orange Romania, aplicatie cu ajutorul careia pot accesa serviciile contactate, pot avea acces la facturi sau informatii despre serviciile Orange.

De ce ai alege aplicatia MY Orange ?

In primul rand poti avea acces la toate serviciile contractate si poti sa gestionezi mai usor platile catre facturile aferent serviciilor Orange.

Poţi vedea şi ultimele 6 facturi, poţi plăti factura direct din aplicaţie sau chiar poţi plăti factura unei prieten sau a unei rude. În caz de ceva poţi amâna plata, confirma plata şi activa factura electronică dacă vrei să scapi de hârtie.

- Advertisement -

Ai cont My Orange, dar și cont My Orange Fix?

Poți folosi aceleași date de autentificare pentru ambele conturi, caz în care vei alege în ce platformă vrei să te conectezi. Dacă folosești date de autentificare diferite, vei fi direcționat în contul My Orange sau My Orange Fix, după caz.

Informatii utile despre autentificare My Orange

 • verifică dacă ai înregistrate în contul My Orange Fix o adresă de email şi o parolă (asta pentru că de la 1 octombrie accesarea contului cu numărul de telefon şi codul PIN nu va mai fi posibilă)
 • din 30 septembrie 2022 va fi necesar să descărcaţi şi să instalaţi pe telefon aplicaţia mobilă My Orange, care va înlocui My Orange Fix
 • de la 1 octombrie 2022 aplicaţia mobilă My Orange Fix nu va mai funcţiona, o puteţi dezinstala si folosi doar My ORANGE
 • dacă ai deja instalată aplicaţia My Orange trebuie să o actualizezi la cea mai nouă versiune din 30 septembrie în Google Play, App Store şi Huawei AppGallery
 • autentifică-te în aplicație cu aceeași adresă e-mail și parolă pe care le foloseai și pentru aplicația My Orange Fix
 • dacă ai servicii Orange și Orange România Communications, iar contul are aceleași date de autentificare (adresă de e-mail și parolă) atât pentru My Orange, cât și My Orange Fix, vei fi notificat în aplicație și vei putea alege cu ce cont să continui.

Cum poti plati o factura din aplicatia My Orange pe Desktop ?

 • Te autentifici în cont de pe orange.ro
 • Accesezi pagina „Consum și facturi” din meniu.
 • Mergi la opțiunea „Plătește factura”. Poți plăti factura ta sau a unui prieten.
 • Ești direcționat către pagina de plată factură de pe orange.ro. Asigură-te că ești pe tabul „Orange România”.
 • Completează câmpurile cu numărul de telefon, adresa de e-mail, nume și prenume, apoi apasă butonul „Plătește”.
 • Vei fi direcționat în procesatorul de plăți, unde introduci datele cardului și finalizezi tranzacția.

Link Download aplicație My Orange:

Pentru clientii Orange aplicatia MyOrange devine foarte utila la fel cum pentru clientii altor companii alte aplicatii sunt utile pentru gestionarea serviciilor contractate.

Amintim faptul ca, ORANGE a fost desemnata compania cu  cel mai bun internet mobil in anul 2022, clientii sai avand acces rapid in reteua 5G.

Dacă ești client Orange, poți să afli care este consumul de pe abonamentul tău, câte resurse mai ai disponibile (atât minute, SMS cât şi MB internet) şi dacă ai înregistrat cost suplimentar în luna curentă, cu ajutorul serviciului Cronos.

Acest serviciu poate fi consultat prin mai multe modalități:

 • fie din contul My Orangesecțiunea consum și facturi – cronos: ​
 • fie prin apel gratuit la numărul scurt 415 sau a secvenței *115#. Vei primi imediat pe telefonul tău o notificare ce va conține informații despre resursele tale
 • sau din aplicaţia My Orange (Android şi iOS).
- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia