AcasăappAplicatia BT Pay de la Banca Transilvania

Aplicatia BT Pay de la Banca Transilvania

Aplicatia BT Pay de la Banca Transilvania devine una dintre cele mai populare aplicatii mobile in randul clientilor BT din Romania.

BT Pay este o aplicatie informatica securizata, sub forma unui portofel digital, accesibila prin intermediul telefonului mobil cu conexiune la Internet. Aplicatia BT Pay se poate instala din Google Play Store, App Store sau Huawei App Gallery.

Totul devine mai simplu odata cu aplicatia BT Pay mai ales pentru cei ce efectueaza tranzactii online cater diferite enititati fiscale.

Accesare sigura BT Pay

Securitatea in domeniul aplicatiilor bancare este pe primul loc astfel toti utilizatorii aplicatiei BT Pay sunt verificati iar conexiunea cu terminalul de plata (pos) este deasemenea securizata.

- Advertisement -

Aplicatia poate fi utilizata doar daca telefonul este securizat prin parola, amprenta sau o alta metoda de securizare oferita de telefon.

La inregistrarea in BT PAY se verifica daca telefonul este securizat. Ulterior la fiecare accesare a aplicatiei se verifica daca exista o securizare a telefonului.

In urma inregistrarii, utilizatorul aplicatiei poate fi incadrat in una dintre urmatoarele categorii:

  • client al bancii persoana fizica sau
  • utilizator de card.

Atunci cand faci inregistrarea in BT Pay aplicatia iti va cere o serie de setari de siguranta precum:

  • carte de identitate (poza efectuata cu telefonul tau)
  • fotografie personala din fata ulterior lateral.

Acesti pasi de securitate sunt necesare pentru a identifica utilizatorul aplicatiei iar verificarea datelor se va face foarte rapid in maxim 5 minute de la trimiterea lor dupa procesul de inregistrare utilizator in aplicatia BT Pay.

Adaugare card in BT Pay

Utilizatorii pot adauga in aplicatia BT Pay carduri Banca Transilvania prin introducerea datelor de pe card care le sunt solicitate in aplicatie:

  • de regula se solicita codul de securitate, aplicatia detectand in mod automat cardurile utilizatorului daca acesta are card fizic la Banca Transilvania.
  • urmand un cod de securitate trimis prin SMS.

Cardurile emise pe numele unei persoane fizice pot fi inrolate si utilizate in aplicatia BT Pay chiar daca utilizatorul nu a intrat in posesia cardului fizic.

Utilizatorul poate intra in posesia cardului fizic fie prin solicitarea lui prin curier, fie prin ridicarea cardului din unitatile teritoriale ale Bancii Transilvania in termenul stabilit in Conditiile Generale de Afaceri ale bancii.

Dupa introducerea codului primit prin SMS (OTP), daca totul este in regula vei vedea un ecran de confirmare, unde ti se va spune ca adaugarea cardului s-a facut cu succes.

Tranzactiile vor fi autentificate prin metoda de securizare / deblocare a telefonului: parola, amprenta, model sau o alta metoda de securizare oferita de telefon.

Cu BT Pay poti plati direct cu telefon in magazine sau oriunde exista un terminal POS. O aplicatie moderna gata sa te ajute atunci cand ai nevoie de plati rapide si sisgure.

Descarca aplicatia BT Pay pentru dispozitivul tau mobil:

Recomandam aceasta aplicatie intrucat fata de BT24 de la Banca Transilvania poti vedea mult mai rapid tranzactiile efectuate si tranzactiile in asteptare.

Cu o interfata usor de folosit aplicatie BT Pay devine una din principalele aplicatii fovorite de clientii Banca Transilvania.

Urmareste si detalii despre aplicatia ING Home Bank  daca esti client ING Bank.

In anumite situatii BT Pay nu functioneaza in special cand sunt lucrari programate de mentenanta insa acest lucru este destul de rar asa ca recomandarea este sa o folositi cu incredere.

Poti urmarii detalii despre aplicatie pe site-ul oficial bancatransilvania.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cum facem Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals

Optimizare Viteza Site: Google Core Web Vitals 2024 Viteza unui...

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.

suport expomedia