MyEngie aplicatie online Engie contul meu

Aplicatia MyEngie este dezvoltata si operata de ENGIE Romania SA, fiind o aplicatie mobila foarte utila clientilor Engie ce vor sa isi acceseze contul de client ENGIE.

În contul tău MyENGIE ai acces la toate informațiile tale de client. Poti deasemenea sa plătești facturile, transmiți indexul autocitit sau programezi o revizie tehnica la instalatia de gaze naturale.

MyEngie contul meu Engie

Iata cateva din motivele principale pentru care poti alege sa folosesti aplicatia mobila MyEngie Romania:

  1. Plătești facturile mai simplu, mai rapid.  Poți plăti în același timp toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre adresele tale de consum. La final poți salva datele cardului tău, iar la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi. Mai mult, poți salva până la trei carduri bancare. Simplu și sigur.
  2.  Programezi serviciile tehnice la timp.  Este important să te asiguri că programezi la timp serviciile tehnice periodice de verificare și revizie. Acum poți face asta rapid, și din aplicația mobilă. Alegi serviciul tehnic, verifici intervalele disponibile și salvezi programarea. Și gata! Rapid, de oriunde te-ai afla.
  3. Transmiți indexul direct din aplicație.  Poți transmite lunar indexul autocitit și în fiecare lună plătești exact atât cât consumi. Poți face asta doar în perioada de transmitere și îl poți înregistra fie completându-l, fie prin scanarea contorului cu camera foto a dispozitivului mobil.
  4. Te bucuri de un design intuitiv și un cont personalizat.

Intuitivă și prietenoasă, aplicația MyENGIE este gândită în așa fel încât să găsești rapid informațiile de care ai nevoie. De asemenea, dacă ai în grijă mai multe locuri de consum, poți alege câte un nume și un simbol pentru fiecare pentru a le deosebi mai ușor.

Plata facturilor din aplicatia MyEngie

Orice aplicatie mobila fie ca vorbim de MyEngie in cazul de fata sau de alte aplicatii, are rolul de a usura plata serviciilor prin posibilitatea de a plati direct din aplicatie facturile restante sau cele emise pentru luna curenta.

În secțiunea Facturi și plăți din aplicație poți plăti, în același timp, toate facturile tale de energie – fie de gaze naturale, fie de energie electrică, de pe oricare dintre locurile tale de consum.

Descarcă aplicația și conectează-te în contul tău MyENGIE unde ai acces la toate informațiile tale de client.

Descarca aplicatia MYENGIE in functie de dispozitivul tau:

Aplicatia MyEngie se poate folosi si prin intermediul unui PC daca doriti sa accesati contul dvs de client Engie – Vezi autentificare app

Recomandari in folosirea aplicatiei MyEngie

  • Instalati ultima versiune a aplicatiei mobile MyEngie;
  • Actualizati aplicatia la cea mai recenta versiune;
  • Folositi o adresa de email valida cu ajutorul careia veti putea accesa aplicatia mobila;
  • Setati o parola de siguranta formata din cifre, litere si simboluri;
  • Urmariti noutatile despre aplicatia Engie Contul meu.

Cum transmiti un index prin aplicatia MyEngie

Pe scurt poti urma pasii urmatori pentru a trimite un index din aplicatie:

  1. Accesează secțiunea Index.
  2. Dacă te afli în perioada de transmitere a indexului, vei avea activ câmpul în care poți completa indexul autocitit. Pentru gaze naturale ai și opțiunea de a scana contorul cu camera dispozitivului mobil.
  3. Apasă butonul Transmite indexulși ai terminat!

Va recomandam sa folositi aceasta aplicatie pentru a va usura modalitatea de a plati o factura Engie sau a trimite un index autocitit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Informatii si Suport

Pentru informatii legate de hosting sau recomandari servicii va stam la dispozitie la rubrica Contact.